Nu ai nimic! Toți bărbații au un ou mai sus și unul mai jos. Si la toată lumea sunt sensibili.
De aia le zice "bijuterii" să umbli cu ele cu grijă!
Pozitia e ok ce sanii femelor sunt egali sau stau la aceeasi distanta la toate femeile, nu. Daca te doare ar fi o problema daca nu te-ai lovit recent pe acolo mergi la urolog.
Deci e okay ca.s dreptu e mai mare... nu ca ma doare tare și incontinu. mă doare rar după ce le mai apăs să văd daca am ceva etc. Și ma dor 5 minute si atat dar nu foarte tare.
Tu ești nebun? Normal că te dor dacă le verifici o dată pe oră și le iei pe fiecare în parte și le strângi. Stai în loc! De ce te panichiezi așa? Ele sunt foarte sensibile și la fiecare atingere mai puternică vei simți o durere cel puțin la fel de puternică. Totuși câți ani ai?
Am 15 ani fac 16 pe 10 octombrie anul acesta.
Da am vorbit cu tata și s-a uitat și a zis ca nu am nimic m.am liniștit?
Si daca nu au trecut?
si eu am unul mai sus si unul mai jos, dar, nu ma dor, si nici nu e unul mai mic
asa ca, eu te sfatuiesc sa mergi la doctor, asta daca ai intentia sa faci sex si copii, alftel, poate crezi ca te cicalesc
Nu e normal sa te doară, și în legătură cu poziția, este cat se poate de normal sa fie unul mai jos/sus decât celălalt.
Dar cel drept să fie mai mare ca stangul e normal?
Atat timp cat nu sunt egale, este foarte bine! In legatura cu aceea durere, o mica vizita la medic nu strica
Bine mersi pentru răspuns? App câți ani ai?
Nu cred ca varsta e un lucru prea important in a da niste sfaturi, atata timp cat esti documentat corect. 15
Vlalslsl întreabă: