| Dario_Iordache_1999 a întrebat:

Am o problema, pe care nu cred ca o am doar eu. De pe la varsta de 12-13 ani a inceput sa-mi miroasa respiratia (acum am 16), respiratia urat mirositoare nu provine din gura ci din stomac sau gat (nu stiu de unde, sincer).
Ce remedii cunoasteti voi, naturiste sau nu vreau doar sa aflu cum sa scap de respiratia urat mirositoare fara sa mai stau sa mestec guma zilnic pentru a putea vorbi cu cineva fara sa-mi fie jena ca imi miroase respiratia urat :\.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| MgdDroopy a răspuns:

Cică pătrunjelul face minuni. Însă îți recomand un consult medical. Sunt multe boli care se manifestă așa. Nu este neapărat nevoie să ai și tu, dar mai bine verifici decât să te trezești cu cine știe ce complicații mai tarziu. Sănătate!

| BogdanDediu a răspuns:

Spala-te pe dinti! laughing