| thechosenone a întrebat:

Am o problemua de vreo 2 zile.cred ca am tras "curent" si mi s-a umflat urechea in interior si putin imi jos de canalul auditiv cand apas se simte o mica umflatura tare iar cand mestec mancarea ma doare...Parintii mei sunt in vacanta asa ca sunt singur acasa. Poate ma ajutati cu cateva sfaturi utile de remediere a durerii...Multumesc! Marius

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Oanny a răspuns:

Nu stiu daca te ajuta cu ceva dar...mama mea i-a pus o tigara aprinsa in urechea verisorului meu. Dar sa nu-l arda, cu partea aia pe care o bagi in gura o bagi in ureche.Si sa vezi cum o sa fumezi pe urechilaughing. Pe verisorul meu l-a ajutattongue

| luna a răspuns:

E posibil sa ai otita sau daca incepe sa se umfle mai tare oreon.Mergi la medicul de familie si nu incerca leacurile babesti.

| KatyKat a răspuns:

Eu tot asa am patit, pune apa rece cu gheata, pina miine rabda, daca nu trece, mergi la farma si cere ceva, s[unei farmacistei si ea po sa te ajute, cu placere! Funda?