| RaduWhovian a întrebat:

Am o senzație de disconfort la măsea și ureche, mai ales când am aplec. Aici vine vorba tradițională "m-a tras curentul", cred. Țin sa menționez ca atunci când îmi fac masaj la umeri ma doare și când apăs puțin după obraz, exact sub ureche ma doare. Any advice? La medic nu am cum sa ma duc în perioada asta ținând cont ca în județul meu sunt destul de multe cazuri de corona în raport cu numărul de locuitori, iar spitalele sunt vai de ele

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Speranta12 a răspuns:

Daca nu te duci la un dentist privat, e groasa treaba. Nu-ti face griji. La dentistii privati, aia se echipeaza bine contra virusului.winking

| Violleta2022 a răspuns:

M-a tras curentul este o vorba a prostimii, fiindca in realitate si medicina nu te trage decat curentul dora infectia ti-o trage si te mai si umfla.
Mergi la dentist de urgenta, fiindca infectia aia netrata duce la umflarea falcii, fetei si capului, pana ajunge la creier si te duci pe copca.
Foloseste masca sa ajungi la medic, ca acolo ti se va da o solutie care omoara microbii din gura si se poate lucra la dinte, sau macar ti se va prescrie antibioticul corect, ca sa-ti elimine infectia.

| Speranta12 a răspuns:

Stii de ce te doare cand te apleci si cand pui mana acolo? Ca infectia a ajuns la nervul maselei si s-a inflamat. Cum te misti, nervul iti da de inteles ca e groasa situatia. E grav.winking

| Drimmero a răspuns:

Ai infectie, mosule, iar asta e urgenta medicala, ia un antiinflamator momentan pana iti trec durerile si apoi trateaza cauza.