Salutare,
Nu știu dacă ești la perioada adolescenței sau nu. Din câte știu eu, în adolescență se mai întâmplă lucruri de genul. Pentru binele și sănătatea ta, lasă medicul să decidă cu privire la diagnostic. Totul va fi bine, nu grav!
Toate cele bune!
Da-i cu tretraciclină timp de 1 săptămână
unguent e alifie la farmacie
mai intai dai cu apa oxigentata speli cu dusul si dai cu tetraciclina unguent
gata daca nu iti trece in 1 saptamana mergi la MED LIFE la dermatologie
acolo este o femeie misto care se ocupa ea sa iti spuna ca nu ai nimic ca este sictirita de viata si pleci acasa si ai scapat de 100 lei si stai fara griji că ti-a spus sa stai linistit pentru ca in general asa spune
sau daca Doamne fereste chiar este ceva defect atunci ii urmezi sfaturile
Eu personal cred că ai SIFILIS, sifilisul nu se ia doar prin contact sexual, ci se mai pote lua si daca te-ai atins de vreo cadă, șezlong la mare, sau WC colacul de la toaletă,
trece cu injectii de pelicilină foarte dureroase timp de 2 ani
dar dacă ai sifilis să știi ceea ce nu îți va spune nimeni că sifilisul din creier nu se tratează, ci sifilisul din torcpul se trateaza vindeca desinfecteaza, dar la creier nu ajung antibioticele așa că Doamne ferește îți mănâncă încet încet creierul pînă când înebunești înainte să țî-se sparga vreun vas de sânge la creier
MAI BINE MERGI TU LA MEDICUL DE FAMILIE SĂ ÎȚI DEA O TRIMITERE SĂ FACI NIȘTE ANALIZE PENTRU BOLI CU TRANSMISIE SEXUALA
BTS
te duci frumos dimineata ne mancat ne băut fără să faci pipi
la synevo cei mai prosti de pe planeta sau poate ca la altii mai buni
îti recoltează sânge
te pune să faci pipi intr-o sticluță
și gata primești analizele pe e-mail
Dacă nu ai luat nici sida nici hiv nici sifilis atunci trebuie sa faci petrecere trebuie sa faci gratar sa dai de băut la toti prietenii
Ăsta chiar este un motiv să faci bairam!