| ArmmAndArmm a întrebat:

Salutare, TPU!
Am,, pus,, mâna pe 2 cutii de regenon cu scopul de a slăbi. Ceea ce nu am gasit nicăieri, amfepramona, provoacă stari de euforie?
Iese la DrugTest, este sigur să conduc?
Mulțumesc, dau fundă!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Floridori a răspuns:

Nu este deloc sigur condusul de autovehicule pe perioada tratamentului.
Reactiile adverse pot fi diverse, dar nu vei avea stari euforice (daca te gandesti la starile pe care le are un om sub influenta anumitor substante precum alcool sau droguri).
Desigur ca anumite teste antidrog/antidoping se vor pozitiva, dar daca te referi strict la cel al Politiei Rutiere, deja am stabilit ca nu se poate conduce in timpul tratamentului.

Am raspuns cat de obiectiv am putut, dar as vrea sa fac o completare si anume ca aceasta substanta are foarte multe contraindicatii.Esti sigur ca nu reprezinta un pericol pentru sanatatea ta? Ma gandesc ca ai fi putut sa il iei prin reteta de la medic daca ar fi fost sigur pentru tine...

| ArmmAndArmm explică (pentru Floridori):

Apreciez,, efortul,, de a scrie, de aceea tu vei fi si cel,, Premiat ".
Eu am inceput tratamentul. Până acum este ok, doar imi aduce puțin aminte de tinerețe, dar pot confirma că nu oricine poate conduce sub influența medicamentului :d.

| Floridori a răspuns (pentru ArmmAndArmm):

Iti multumesc.
Sper sa aiba cat mai putine efecte secundare si sa te ajute sa iti indeplinesti cu brio obiectivul. happy

| ArmmAndArmm explică (pentru Floridori):

Sunt super bune, daar am aflat și sunt perfect de acord, chiar sută la sută convins, că nu degeaba este,, interzisă,, administrarea medicamentului de către foști consumatori sau consumatori de droguri.

Am consumat 60 pastile ( 1 cutie 025mg) in 11 ore aproximativ.

Atenție foarte mare ție, care citești, in speță' Absolut TUTUROR consumatoriilor, in special cei, ce nu au cunoștiințe( Aici referindu-mă la cei care nu au consumat sau consumă ocazional substanțe puternice(extazy, cocaină, etc.). Nu promovez consumul, ci vreau să te avertizez și să SUBLINIEZ, că substanța activă din acest medicament folosită abuziv ai peste 50% șanse de a face infarct, el modificând circulația sângelui prin îngroșarea și iritarea a tuturor vaselor sanguine sau mai simplu pe înțelesul la toți, pe lângă starea de bine, ai absolut extrem de multe șanse de a iți ingroșa și bloca sângele,, transportat,, către inimă.

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

La testele de dopaj iese; posibil să pozitiveze și un drug-test.
În ceea ce privește conducerea de mașini sau utilaje prospectul e clar: nu e recomandabilă, din cauza modificării vitezei de reacție.