Probabil din cauza chimicalelor de la delicat. In perioada de convalescenta trebuie sa mananci chestii usoare, nu chimicale concentrate. Fa supa cu multe legume si oase de vita, iese mult mult mai buna si nici dureri nu vei mai avea. Regimul alimentar dupa operatie e important, nu poti manca ceva atat de toxic ca delicatul.
Delicatul poate fi o rpoblema, mai ales daca consumi mult (peste o jumatate de lingurita pe luna). Evita-l cat poti de mult, eu nu l-as folosi deloc, dar daca iti place enorm de mult, poti folosi cate o jumatate de limgurita de 2-3 ori pe an, in nici un caz mai des.
Delicatul îl foloseam mult in supa de fidele, foloseam jumătate de cuburi de alea mici, dar pe atunci nu aveam apendicita, dar eu as dori sa stiu de ce am dureri in stomac.
Adevărul e ca nu l-am folosit in cantitate excesiva, dar totusi, iti mulțumesc pentru ajutor.
Pai era interzis complet. Iar cantitatea acceptata la un om sanatos este jumatate de lingurita de 3-4 ori pe an.
Probabil din cauza chimicalelor de la delicat. In perioada de convalescenta trebuie sa mananci chestii usoare, nu chimicale concentrate. Fa supa cu multe legume si oase de vita, iese mult mult mai buna si nici dureri nu vei mai avea. Regimul alimentar dupa operatie e important, nu poti manca ceva atat de toxic ca delicatul.
Mario1996 întreabă: