Buna!
Bera consumata in cantitati mici( gen o bere la cateva zile) s-a demonstat ca e chiar benefica pentu organism. Insa daca bei cate 3-4 beri sa stii ca e imposibil sa nu te ingrasi.
Si fumatul ingrasa. Poate la 20 de ani esti slab, dar dupa peste 10 ani de fumat, o sa vezi ca te ingrasi enorm. Uita-te la toti fumatorii inraiti si o sa vezi ca nu au tocmai o silueta de invidiat.
Mult noroc!
Salut am 13 ani fumez si beau. Fumatul poti face cancer la gat si se va vedea la plamani si la dinti cand te duci la medic ca fumezi. Bautul eu beau dar nu in exces. ai grija cand bei si cand fumezi sa nu te prinda mama ta beat ca o sa mirosi si poti sa iti distrugi ficatul. Daca fumezi putin si bei ocazional cum fac si eu ( odata la 2 - 3 saptamani o tigare doua cu o bere ) nu face nimic rau. dar daca bagi ca animalu se va afla. ai grija la urmele pe care le lasi oricare ar fi ele ( conversati pe fb /mess / intrebarea asta, arsura de tigare etc )
Pai daca ai observat tipi de peste 30 de ani care bea bere zilnic au o burta uriase, iar tigarile slabesc enorm pentru ca din cate am citit subconstientu nostru cere tigari pentru ca e o stare foarte ametitoare si in loc sa iti spuna sa mananci iti spune ca vrea aceeas stare ametitoare si brusc nici foame nu iti mai e si te slabeste... si la 14-15 ani sa stai in baruri sa bei bere? serios? incearca sa mergi la suc cu prieteni care nu te invata sa devi un delicvent
Deci fumatul slabeste Eu cand trec pe strada vad ca femeile fumeaza si sunt cam grase. De obicei le ies burta afara din tricou As vrea sa imi afirmati mai multi membri din TPU si sa ii cred ca fumatul slabeste pentru ca fumatul nu face bine la plamani si nu stiu ce sa cred.
tonyc7 întreabă: