| VuvuzelaLove a întrebat:

Salutare TPU am si eu o intrebare si va rog sa ma ajutati... de fiecare data cand alerg foarte mult incepe sa imi bata inima foarte tare dupa aia ma ia cu o durere infioratoare departea dreapta de langa talie... si dupa aia nu mai pot sa respir am ajuns si la spital. va rog frumos sa ma ajutati

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| smilerz19 a răspuns:

S-ar putea sa ai astm. Cand ai ajuns la spital nu ti-au spus ce ai?
Ar trebui sa consulti medicul de familie.
Succes!

4 răspunsuri:
| Vanyum a răspuns:

Pai din cate explici tu aici ai apendicita, si presupun ca trebuie sa faci operatie.multe persoane trec prin asta, sau poate fi de la prea multe tigari. asta in caz ca fumezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apendicita

| Jadis a răspuns:

Pai de ce nu ai intrebat doctorul? Oricum e normal sa bata inima da nu e normal sa ai astfel de dureri. Chiar ar fi bine sa consulti medicul ca nu e de glumit cu asa ceva. Poate se agraveaza. Oricum nu ar mai trebui sa depui efort fizic

| MindFreak a răspuns:

E absolut normal sa iti bata inima foarte tare atunci cand faci o activitate fizica intensa. In ceea ce priveste durerea in partea dreapta din jurul taliei, intr-adevar, poate fi vorba de o apendicita. Cel mai indicat este sa te duci sa faci analizele de sange, unde vei primi diagnosticul corect. Astfel daca numarul leucocitelor depaseste limita normala, este foarte probabil sa ai apendicita.
Ideea este sa nu te sperii, pentru ca durerea in partea dreapta nu inseamna neaparat apendicita. Eu spre exemplu, resimteam, la fel ca tine de altfel, dureri in partea dreapta in urma eforturilor fizice si am facut analizele de sange care au iesit normal. Multa sanatate!