Deci daca vrei sa te inalti trebuie sa alergi sau sa faci un sport gen handbal / tenis sau orice altceva care impune alergare / sarituri etc...
Eu zic sa faci doar box (fara sala) si lupte (faci in primul rand pentru tine pentru autoaparare).
Inaltimea ta e foarte mica pentru varsta ta.
Mananca sanatos, daca faci sala fa totusi cu un profesor (chiar daca stii ce exercitii sa faci) ca el te mai dirijează.
Valabil si pentru box, trebuie sa inveti miscarile corect, ca asa sa dai cu pumnul intr'un sac stie oricine, dar sa dai corect si sa dai mai mult timp nu chiar poate oricine.
Eu am facut lupte si sala si tenis (cam astea sunt sporturile mele) si de la tenis m-am inaltat, de la sala mi-am pus masa musculara si de la lupte mi-a crescut rezistenta.
Ia'le incet pe rand, daca te grabesti nu faci nimic, oricum ai toata viata inainte.
Daca vrei sa mai iei in greutate ai putea sa ramai la regim sanatos si sala chiar si box... dar pentru a te inalta trebuie sa faci un sport gen handball sau baschet. Vitaminele sunt de ajuns dar nici macar sa nu te gandesti la steroizi si rahaturi din astea si in mare programul ar fi bun... doar ca trebuie sa il si respecti