| r4uL a întrebat:

Am si eu o problema. Ajutati-ma va rog... dau fundita. Am 13 ani si am matreata in cap. Ma spal cu sampon anti matreata si cu balsam dar tot nu merge. Ce pot sa fac? Ceva naturist daca se poate happy, nu sunt in culmea banilor.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OLumeColorata a răspuns:

Si eu am avut matreata(sunt fata) si asta se datora faptului ca nu ma clateam bine pe par dupa baie cand ma spalam si pe par.
Nu stiu nici un remediu naturist, dar incearca sa te clatesti macar 5 min dupa spalarea pe par, si eu folosesc sampon anti-matreata(Head&Shoulders) insa cred ca acela merge doar ca sa te scape de matreata pe care o ai asa daca ai parul nu stiu cum, nu sunt AS in chestii din astea.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, incearca sa te scarpini foarte tare si daca ai unghii mari nu te spala cu ele spalate cu pernitele alea de la degete nu stiu cum se numesc da nah sper sa iti fie de ajutor

| Lllllllllll a răspuns:

Cumpara de la farmacie Nizan Forte. E foarte bun! Costa in jur de 30 de lei.

Bafta!