anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare TPU am si eu o problema, de 2 zile ma doare ceafa in partea stanga, in partea dreapta nu simt nimic! abia pot intoarce gatul spre partea stanga! dimineata cand ma trezesc nu ma doare deloc nici nu simt, dar dupa cam 2 ore de stat la calculator iar incepe si ma doare pana dimineata! de la ce ar putea fi? va rog sa ma ajutati

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Eduard a răspuns:

Ar putea fi de la curent, sa nu fi tras curent sau poate esti obosit de la PC, dar aia nu cred ca ar fi o problema. Poate din cauza somnului, dormi rau cu capul. Incearca sa faci cata miscare, dimineata cu capul sa vezi daca ai probleme.

Daca persista du-te la doctor, daca iti trece relativ repede in 2-3 zile nu cred ca e nevoie sa-ti faci griji.

5 răspunsuri:
| AlekseyRO a răspuns:

Daca varsta si greutatea ta nu te recomanda pentru o hipertensiune arteriala (adica undeva peste 20-22 de ani si sa fi supraponderal) este foarte probabil un semn ca ai nevoie de ochelari. Durerea pe partea stanga inseamna solicitarea ochiului stang mai mult decat cea a dreptului. Este o problema des intalnita la cei care utilizeaza calculatorul in mod frecvent pe perioade medii sau lungi de timp intr-o zi.

| EuSiCuMine a răspuns:

Buna, nu te ingrijora ca nu e nimic. In momentul asta si pe mine ma doare numai ca e in partea dreapta, e din cauza ca ai dormit rau cu gatul. Incearca sa schimbi perna cand dormi sau sa-ti gasesti alta pozitie sa dormi. Ai sa vezi ca e din cauza asta pentru ca eu patesc mereu. O data m-am ingrijorat si am fost la spital (la mintea mea. credeam ca am gatu sucitlaughing) si mi-a zis ca e din cauza ca nu dorm bine si asa e. sunt stresata cu examenele cu probleme de familie, in dragoste si ma foiesc mereu noaptea si nu dorm bine si cand adorm fara sa-mi dau seama adorm pe o parte gresita si dimineata imi intepeneste gatu' :-s
Nu te ingrijora:*

caramela
| caramela a răspuns:

Asa am patit si eu acum 2 luni doar ca durerea era in partea dreapta si se cobora pe umar, iar sa intorc capu, nici vorba, dureri de cap insuportabile, timp de 10, 15 min, pana nu am mai suportat si intr-o zi ne mai putand suporta durerea am solocitat serviciul 112, cand a venit salvarea ce crezi ca aveam? tensiunea 19, ne stiindu-ma si ne mai avand probleme cu tensiunea deloc, acum nu zic ca poate ai si tu acelasi diagnostic, dar o tensiune iti poti lua si apoi vei vedea daca e de-la tensiune sau sunt probleme de alta natura...o zi cat mai placuta si consulta medicul.

| ImLost a răspuns:

Nu sunt supraponderal, am aproape 17 ani si 61 de kg... sa vad ce pot sa fac mi e frica ca as putea sa port ochelari de morcrying

| ImLost a răspuns:

Hmm eu pana acum credeam ca ma doare de la gat pe la umeri pe acolo, dar ma doare partea stanga a cefei cam pe unde se termina urechea.