Degeaba esti tu curat pe exterior,degeaba ai hainele si cearșafurile spălate la zi, daca igiena corpului PE INTERIOR este precară. Toxinele se elimina doar prin urinare si dacă la, nu prin transpirație. Este un mit fals. Transpirația doar reglează temperatura ce creste odata cu frecventa bătăilor inimii. Mirosul urat al transpirației vine de la bacteriile din mediu, pe care nu le poti anihila in mare.
Corpul iti poate mirosi de la toxinele care se atrag in corp, în special în colon. Consulta un medic!
Ai găsit cauza? Și eu am aceeiasi problema
Prin transpirație se elimină toxine.
Corpul respiră enorm prin porii pielii, care sunt 5000 per cm pătrat.
De aceea cei arși, care nu mai au piele prin care se elimină toxinele, mor din cauza aceasta.
Deci să nu fii supărat pe corpul tău și pe situație, el face cea mai bună treabă pe care poate să o facă, elimină astfel toxina.
Eu am fost într-o situație similară.
După o dietă de 20 de zile fără carne, mirosul a dispărut.
Astfel o să îți recomand și dtale, proteine mai puține, incepând cu carnea.
Și salate cât mai multe, ca Popeye marinarul.
După 3 săptămîni să îmi spui cum a fost.
Fă sport că ești gras.
Și mie mi se împut picioarele noaptea că am 3 straturi de șonci.
Verifica-ti corpul sa nu ai o rana deschisa, perforatie in piele, poate ai cazut pe jos si ti-ai fracturat noada sau coada care apasa pe colon si posibil perforat, ceea ce face ca toxinele din el sa se amestece cu transpiratia din piele. de exemplu daca mananci ceafa de porc o sa mirosi ca un porc, sau daca mananci ciuperci mirosi a ciuperci etc. daca nu, ai perforatie in stomac(ulcer) de la refluxul de acid din stomac sau glanda tiroida trebuie tratata. cel mai bine e sa mergi la doctor si sa verifici cu un CT scan sau RMN, sau poate ar fi bine sa iti alegi alti prieteni sau iubite