| Radu136 a întrebat:

am si eu o problema. Timp de patru zile mi-a fost rau si nu am putut manca nimic. Fac sala si acum dupa ce mi-am revenit m-am masurat si am constatat ca am pierdut trei cm si jumate si am mai pierdut si cinci kg! cineva mi-a zis ca in maxim o luna imi voi reveni inapoi si la greutate si la marimea in brat. Acum vreau sa stiu daca e adevarat sau nu! Va trebui sa muncesc din nou ca sa ajung inapoi unde eram?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Bun. faci sala, deci trebuie sa te exprimi corect, doar amatorii care n-au facut sport in viata lor zic "proteine" la suplimente cu proteine.

Si dupa 4 zile de stat nemancat, era normal sa se distruga o mare parte din muschi, DAR iti revii repede.

Nu stiu daca o luna, dar mult mult mai repede decat inainte.

Eu ce sa mai zic, am avut 5 ani pauza de sala si totusi am revenit rapid happy

6 răspunsuri:
| OhGodWhy a răspuns:

Normal ca trebuie sa muncesti din nou
Doar nu creste singur!
Si daca ti-a fost asa de rau de ce draq nu ai dat pe la doctor?
Poate ai luat ceva proteine expirate sau care au efecte secundare de genul asta.
Meri pana la doctor!

| Radu136 explică (pentru OhGodWhy):

Nu i-au proteine.A fost o reaceala la cap una foarte grava. nu nu am fost la doctor am fost la spital mi-a dat pastile dar daca le luam imediat le vomitam... pana la urma am ajuns la vaccin!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Radu136):

"Nu i-au proteine", adica stai nemancat toata ziua?

| Radu136 explică (pentru Cosmin86):

Ma refeream la suplimente, ( prafuri, batoane etc ) in rest incerc sa am o alimentatie cat mai sanatoasa si cu cat mai multe proteine.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Radu136):

Bun. faci sala, deci trebuie sa te exprimi corect, doar amatorii care n-au facut sport in viata lor zic "proteine" la suplimente cu proteine.

Si dupa 4 zile de stat nemancat, era normal sa se distruga o mare parte din muschi, DAR iti revii repede.

Nu stiu daca o luna, dar mult mult mai repede decat inainte.

Eu ce sa mai zic, am avut 5 ani pauza de sala si totusi am revenit rapid happy

| wawe a răspuns:

1.Ai avut febra?
2.Ai avut greturi?
3.Ai vomitat?
4.La un doctor ai fost?

| Radu136 explică (pentru wawe):

A fost o reaceala la cap una foarte grava. nu nu am fost la doctor am fost la spital mi-a dat pastile dar daca le luam imediat le vomitam... pana la urma am ajuns la vaccin!