| adriandragus a întrebat:

Am venit aici, cu gândul ca as putea afla măcar un răspuns cât de cât concret în legătură cu problema mea...
Am 17 ani, împlinesc 18 ani în martie. Sunt sportiv, practic fotbal, am 1, 85 și problema mea ar fi următoarea. sunt slab. Ultima data când m-am cântărit aveam 60 kg. Și cred ca e destul de puțin. cel mai mult mă deranjează partea de sus a corpului. de la abdomen în sus. Umerii se văd slabi, piept nu am mai deloc. sunt gen "schelete" dar nici chiar așa. pe aproape.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| nugasescusernameliber a răspuns:

Mananca putin mai mult, dar HRANA, nu sucuri si dulciuri.
Si invata sa te accepti asa cum esti, daca ai fi gras ti-ai dori sa fi slab, toti avem defecte si fiecare vrea sa schimbe ceva la el, crede-ma.
Important este sa fi sanatos, sa ai energie, sa te simti bine, la 17 ani nu esti matur, vei vedea cu timpul ca metabolismul mai incetineste si te vei "implini" pe masura ce trec anii.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Probabil consumi foarte multe calorii la orele de antrenament, asa ca, nu recomand sala, ca nu mai ai de unde da jos, dar recomand sa suplimentezi mancarea, sa adaugi cate o bucata de carne la fiecare masa din zi (carne fiarta sau fripta, peste, oua, ham).

Răspuns utilizator avertizat
| FrumuselulPpPpPp a răspuns:

Sala, alimentatie, odihna - dar in primul rand perseverenta.
Una fara alta, nu se poate.