| waZZup123 a întrebat:

.As vrea sa stiu cati dintre voi a-ti folosit Zynerit, daca v-a fost de folos si ce simptome aveati in timpul tratamentului..Eu de exp. am pielea uscata..si simt ca imi crapa oarecum..Va rog..cateva sfaturi.Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DNSK a răspuns:

Zineryt poate provoca reactii adverse ca: senzatie temporara de arsura, inrosire a pielii, uscarea acesteia. iti recomand ca, in paralel, sa folosesti o crema hidratanta, dar atentie sa nu fie prea grasa ca folosesti degeaba Zineryt-ul. Si ai grija ca are termen de valabilitate doar 5 saptamani de la prepararea solutiei

| waZZup123 explică (pentru DNSK):

La asta m`am gandit si eu. De exp: Axial Crema Hidratanta de galbenele(face & hands) e buna? A si da..am folosit timp de 3 saptamani dupa care am zis sa iau o pauza.ce a durat 2 sapt. dupa am reinceput tratamentul..si sunt in a 3-a zi.Cam dupa cate zile/saptamani isi face efectul?

| DNSK a răspuns (pentru waZZup123):

Da, e ok. daca nu simti ca iti ingrasa sau iti incarca tenul.depinde foarte mult de pielea ta. Zineryt isi face efectul rapid.Nu iti pot spune cu precizie pentru ca nu toata lumea are tenul la fel.Dar daca ai o acnee severa, nu te astepta la rezultate miraculoase si nici pe termen lung. Pentru asta e necesara o vizita la dermatolog, niste tratamente speciale care nu se fac dupa ureche

3 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Foloseam Zynerit in adolescenta. A fost eficient la inceput, dar cu timpul si-a pierdut ''puterea'' pana la punctul in care il aplicam absolut degeaba.
Este destul de bland cu pielea spre deosebire de alte produse antiacneice.

Mult mai bun ca Zyneritul este Isotrexynul, dar e si mai greu de tolerat.

Daca ai pielea uscata, poti aplica o crema hidratanta, dar nu odata cu Zyneritul