Hello!
Începutul acela de astm despre care ți-a zis medicul poate fi cel care îți provoacă disconfort atunci când respiri.
Colac peste pupăză, mi se pare că suferi puțin și de ipohondrie, crezând că ai toate bolile sau că simptomele tale sunt grave. Posibil ca și asta să-ți inducă unele simptome.
Stresul chiar îmbolnăvește, așa este. Singurul lucru pe care îl poți face este să vezi cum îl poți gestiona, pentru a nu te distruge.
Controlul cardiologic de acum un an cu ce rezultate a venit? Dacă nu aveai nimic atunci, sigur nu ai nimic nici acum.
Dacă poți și îți permiți, apelează la un psihoterapeut. Sunt tot felul de tehnici și exerciții care te ajută să gestionezi stresul, să gestionezi ipohondria și, per total, să îți îmbunătățești viața. E un chin să trăiești cu toate aceste frici.
În primul rand ar trebui sa verifici problema cu polipi, dacă mai ai sau ceva nu e în regula trebuie sa repari.Pe urma amigdalele probabil ti-au fost inflamate (aveai rosu în gat), iar dacă ți s-a spus ca ai asm, nu știu de ce nu ai primit un tratament pana acum.
Dar tinete departe de praf, polen, mucegai...pana una alta.
Ideea e ca trebuie sa faci niște analize (la inima nu cred sa ai nimic,inima se manifesta mai altfel),iar în funcție de ce nu îți iese bine acolo sa te duci la specialiștii respectivi.Iar pe urma trebuie sa cauți un medic psiholog, pentru ca e posibil și sa ai anxietate, atacuri de panica sau sa te îmbolnăvești pe baza de stres. Uneori și propriul creier ne îmbolnăvește, iar acum având stresul și teama ca vei pleca departe de mama și sora ta, poate sa îți de-a o stare de anxietate exegerata.
Exemplu sunt eu, si mai am și în familie câțiva ce s-au imbolnavit din cauza unor astfel de lucuri.