anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astazi mi-a intrat destul de adanc in talpa la piciorul drept un ciob mare de sticla. Am pus piciorul in apa rece, l-am spalat, l-am dezinfectat cu spirt medicinal, l-am pansat si inca imi mai curge sange destul in pansament. Am schimbat odata pansamentul, dar tot curge sange. Acum imi este rau, am febra interioara si ma doare foarte tare. Intrebarea este urmatoarea : pot manca ciocolata in aceasta situatie sau imi va curge mai mult sange din rana daca voi manca ciocolata? Astept raspuns urgent. Funda + Vot = Va multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OnuOnulică a răspuns:

Ce legătură are ciocolata cu sângerarea? Evident că poți mânca ciocolată.

5 răspunsuri:
| dannys a răspuns:

Ciocolata mareste tensiune asa ca da-o naibi de ciocolata si fugi la urgenta ca nu este de glumit cu o taietura in talpa.

| Violleta2022 a răspuns:

Lasa naibii ciocolata daca iti mai este si rau, ca o sa te apuce si voma, fugi la spital sa-ti opreasca hemoragia de la picior!

| Fatamuntilor a răspuns:

Mergi urgent la spital!

| hasiuc a răspuns:

Ti-ai sectionat vreun vas, la sital sa te coase. starea e rau poate fi de la anemie

| Gabriela112312 a răspuns:

Nu ciocolata nu face rau dar daca inca iti curge sange si ai temperatura se pare ca ai facut o hemoragie poti manca ciocolata dar in locul tau m-as duce la un spital ca sa opreasca hemoragia si sa iti coase rana e foarte rau daca se infecteaza poti ajunge la operatie sau chiar mai rau iti spun din propria experiente