Lipsa fumatului te preocupa si de aceea crezi ca esti deprimat, iti lipseste nicotina, drogul pe care l-ai bagat in organism, o perioada de timp. nu te vei putea lasa de fumat Daca reiei acest obicei nociv, ori de cate ori te afli in societate, nu te vei lasa de fumat si cred ca acest obiectiv este cel care trebuie sa-l urmaresti, pentru a te dezintoxica si a-ti imbunatati starea de sanatate.
Persevereaza sigur ca vei reusi, dar pentru acest lucru trebuie sa ai vointa si sa renunti la fumat dintr-odata, micsorand doza, nu este o solutie.
Vei vedea ca, dupa un timp te vei simti mult mai bine, vei arata mai bine, tenul se curata de nicotina si plamanii la fel.
Succes!
Un gand bun si multa sanatate si un An Nou prosper.
M-am lasat de fumat pe 27 mai 2009. Incercasem pana atunci tot felul de metode: guma, bomboane, plasture, tigari medicinale. fumam ca o locomotiva: 2-3 pachete pe zi. Am auzit ( pe atunci erau foarte scumpe) de tigara electronica. Mi-am cumparat doua si in timp de o luna si jumatate m-am lasat. Ma simt extraodinar de bine si nu m-as mai apuca.
In timpul acestui proces organismul va reactiona negativ, dar in timp simptomele negative vor disparea.
Stii ce eu am facut-o din prima.
Am zis "de azi nu mai fumez si gata."
Dar vointa mea este una de fie si cand zic ceva nu m-a păcălesc eu însumi!
Bafta!
Eu m-am lasat dupa 4 ani printr-un program sportiv. vedeam ca nu pot sa ma tin de el si imi ziceam ca trebuie sa ma las de fumat daca vreau performanta. si am inceput sa le raresc pana brusc nu am mai fumat deloc.
in caz ca te intereseaza, programul se numeste Insanity, insa trebuie sa ai vointa mare ca se te lasi de fumat pentru sport
User252426 întreabă: