| Manaila968 a întrebat:

Salutare TPU, ce se intampla daca stau 10 ore la jocurile violente la calculator si la telefon? Am 15 ani si am handicap de la 3 ani si am si autism atipic cu Sindromul Asperger, ce se intampla daca petrec in fiecare zi la jocurile violente pe calculator si pe telefon? Dau funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Ce sa se intample, te dor ochii si capul. Mai iesi afara, citeste o carte, asculta muzica, etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E mai bine să eviți jocuri violente și filme thriller,horror. Nu știu ce poți păți dar efectele sunt negative, nici țigările nu ți-ar face bine. forțează să socializezi, chiar daca nu simți implicate în activități unde necesita socializare, asta îți va ușura tulburare și te va face funcțional. Nu te lua după alții și după diagnostic, tu ai potențial dar nu ai încredere în tine și oameni care să te susțină moral și să te încurajeze.

| Wr3nch a răspuns (pentru anonim_4396):

''E mai bine să eviți jocuri violente și filme thriller, horror. '' Mda ce patesti de la ele? E 2022 sef, daca te joci GTA nu te apuci sa fi urmatorul cap de crima organizata din Romania. Nu e greu sa separi realitatea de virtual daca ai mai mult de cativa ani.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Wr3nch):

Nu cred că poți înțelege mesajul in profunzime,un autist daca se uită excesiv la filme horror și thrrilere îl poate afecta că autiștii se izolează de societate,sunt persoane solitare,și persoanele solitare sunt predispuse la psihopatism și sociopatism,nu toți și nu oricum,dar asta cu filmele horror poate aplica ce vede acolo că persoanele astea la locul de munca,școală,societate sunt marginalizați,unii își iau bully,așa că eu am dat un răspuns care pe tine psihologic te depaseste, chiar și pe unii medici specialiști, eu știu foarte multe despre problemele astea psihologice, de altfel persoanele care sunt obsedate de filme horror și sunt solitare mereu, pot avea o latura sau o tendință de ordin psihopatica sau o pot dezvolta. Autiștii mereu aleg sa stea intre 4 pereți, mai ales cei care siautluat Bullying, ăștia nu își mai revin nici în 50 de vieți,e o tulburare destul de gravă,singuratatea cu timpul poate duce la depresie,schizofrenie,psihoza,atacuri de panica,anxietate și chiar sa devii psihopat daca ai fost victima unor multiple abuzuri, Bullying, batut, jefuit etc. Oamenii cu probleme psihice spre binele lor se recomanda a nu viziona filme horror, mai ales că unele sunt extreme, poți deveni mega dependent de astfel de filme cum devii de filme deochiate.