Poti sa incepi sa iesi si tu in parc la aer, poti sa iti faci prieteni la scoala, poti sa mergi la un psihiatru si el te va trimite la un psiholog. cand mai ai panici de astea, stai la aer si incearca sa te calmezi (inspiri adanc (1, 2 sec) expiri (1, 2 sec) inspiri.
Da, aceasta se poate repara.
Exerciții de respirație.
Ieșit afară și cu și fără motiv.
Abordat colegii și vorbit cu ei.
Pana nu socializezi cu oamenii nu o sa scapi de aceste probleme, tocmai ca te-ai refugiat /izolat in fata pc-ul ti o creat starea asta care se poate croniciza si asa o sa ramai mereu daca nu iti schimbi stilu de viata, macar incearca sa vorbesti cu colegii din clasa asta e un prim pas... De anxietate mai scapi da depresie odata ce devina cronica nu! E adevarat ca e si greu sa te adaptezi daca nu ai anumite calitati, mergi la un psihoterapeut s-ar putea sa aveti si la voi la scoala.
Sunt ogramada de copii cu probleme psihice din cauza ca stau mereu pe calculator si socializeaza virtual si cand vine vorba sa comunice face to face nu scot un cuvant se pierd cu firea. apucate de un sport cred ca tear ajuta foarte mult nu mai sta toata ziua pe calculator ca te vei transforma intr-un "autist ".
Si tu esti asocial nu anti social.
Si eu am aceleasi probleme numa ca mult mai serioase am observat cand inspir si expir ma lasa cateva momente anxietatea ..pana nu socializezi nu o sa scapi crede-ma la inceput e mai greu dar cu timpul te vei invata si cand vei vorbi nu te vei mai simti naspa
Trebuie sa iti tratezi tu singur chestia asta, sa te gandesti mai pozitiv, sa nu te mai gandesti la toate tampeniile.
Poti ajunge la atacuri de panica si nu e ok.
Eu cand mai am stari de agitatie, neliniste, palpitatii, stari de confuzie, iau magneziu cu B6 sau Extraveral.
Discuta situatia ta cu parintii si du-te la doctor, cu treburile astea nu este de joaca.
Poti sa iesi din cand in cand la plimbari singur intr-un parc care iti place si te simti linistit, la fel poti face ceva ce te face sa te simti bine.
Ai grija de tine si du-te cat mai curand la doctor.
NszjNjJnJzknzyynK întreabă: