te duci la un medic stomatolog, eu aveam dureri groaznice si luni am plecat la doctor, upa cateva min. 3-4 dupa ce a inceput doctora sa isi faca treaba parca nu ma duruse niciodata, iar ieri mi-a pus si plomba si am scapat de tot cu ea. SUNT CEA MAI FERICITA, POT MANCA LINISTITA SI NICI NU IMI MAI AMINTESC DE MASEA. Luasem atatea pastile
Buna! Stiu ca durerile de masea sunt groaznice! Eu n-am putut dormi cateva nopti la rand din cauza unei masele! Te pot ajuta eu mama m-a dus la dentist si mi-a scos-o de atunci nu mai am probleme cu maselele! Deci poti incerca si tu! Sper ca te am ajutat si sper sa-ti treaca. Daca vrei poti sa ma votezi si sa-mi dai fundita daca chiar te-am ajutat! Multumesc! Salut!
Bunanu tiu daca functioneaza, dar am auzit ca daca te doare un dinte trebuei sa te faci cu mustar acolo unde te doare si trecenu am incrcat, dar sper ca merge
Ea o juma de paracetamol si una de algocalmin dupa spalate pe dinti si iti trece
Pai pui spirt pe o bucata de vata si dupa o bagi la masea sau intr-un material din panza pui niste fina pui undeva sa se incalzeasca(de ex un calorifer) si pui pe obraz in locul unde te doare
Bianca_4346 întreabă: