| Bloock a întrebat:

Cum pot scapa de obisnuinta de a urina din 2 in 2 ore? Tin sa mentionez ca nu am probleme medicale, doar ca asa m-am obisnuit din cauza unei infectii.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Inseamna ca infectia ta a fost de durată daca ti-a intrat in reflex. In mod normal urinezi atunci cand iti vine.

| Bloock explică (pentru darrio2007):

Da, mi-a intrat in reflex si vreau sa scap de asta, un psiholog m ar putea ajuta?

| darrio2007 a răspuns (pentru Bloock):

Da.

| sierra1 a răspuns:

"nu am probleme medicale, doar ca asa m-am obisnuit din cauza unei infectii"

cam se bat cap în cap cele două afirmații

| Bloock explică (pentru sierra1):

Poate nu am explicat corect, am avut acum ceva timp o infectie, si din cauza ei urinam des, infectia a trecut nu mai am nimic doar ca am ramas cu obisnuinta de urinez din 2 in 2 ore.

| sierra1 a răspuns (pentru Bloock):

Ciudată treabă, cred că un medic e in măsură se se pronunțe după ce vede niște analize. Aici, părerea noastră e zero

| Bloock explică (pentru sierra1):

Am fost la medic si am facut si analize, si nu am nimic, am ramas cu fix ul asta si vreau sa scap de el, e stresant si sacaitor sa mergi din 2 in 2 ore.