Da toate simptomele acestea si eu le-am avut desii sunt fata.Aceasta bautura numita cola iti mananca tot calciu din oase si tot ce ai tu mai bun.Astfel incat fara aceste substante prezente in corp iti este foarte greu durerile de incheieturi provin din lipsa calciului de aceea te dor asa.Provoaca puls foarte mare eu aveam pulsul 134 iti dai seama.Normal trebuia sa il am 75 sa zicem eu il aveam 134.Este foarte greu s anul bei te cred dar se poate credema.Eu nu beau de 2 luni cola si ma simt foarte bine sa stii.
Ca sa te dezveti de prostul obicei, de a bea Coca-Cola, incearca sa renunti incet, incet, din cantitatea de coca cola.Adica,inlocuieste cu 100-200 gr apa minerala, la 500gr coca-cola. Apoi mareste cam la o saptamana, cantitatea de apa, 200-300 gr.
Toate E-urile si zaharul continute de aceasta bautura,te fac dependent si iti "agita" organismul exact ca un drog! De aici agitatia zilnica,somnul agitat,neodihnitor. Poate nici nu te hranesti cum trebuie si cu ce trebuie,daca ai probleme cu musculatura(lipsa magneziu,potasiu),cu oasele(calciu,vitamina D),colicistul(de aici durerea sub coaste)nu mai functioneaza cum trebuie,acesta raspunzand negativ la excitanti,ca si la stres.
Incearca si metoda care ti-am recomandat-o,mai incearca,dimineata dupa ce mananci,sa bei o infuzie de ceai verde vrac+o felie lamaie+o lingurita miere(ai putea renunta la ea).Dar atunci sa nu mai bei coca cola,deoarece ceaiul verde,pe langa celelalte proprietati benefice(vitamine,minerale,antioxidant),mai contine si cofeina,dar mai putina decat cafeua.
Si apoi,fara vointa, nu se poate!
O serie de analize din sange(cu trimitere de la mediculde familie), nu ar strica, sa vezi de ce duce lipsa organismul, de esti atat de slabit.
Carmen133 întreabă: