Daca durerea a trecut de la sine, nu e apendicita (fiindca apendicita se agraveaza fara tratament). Nu stiu cum esti tu convins ca te apesi pe apendice, fiindca acesta are vreo 10 pozitii posibile, asa incat cred ca mai degraba te pacalesti singur.
cand ai apendicita NU te doare piciorul, ci te doare in dreapta jos, durere care creste de la ora la ora si ajunge extrem de severa in 12-14 ore de la debut. In plus, versi sau ti-e greata si nu poti manca absolut nimic.
Daca durearea a tinut maxim 3-4 zile si apoi a disparut nu a fost apendicita.
Probabil era colonul.
Stai linistat totul va fi ok!
Trebuie sa faci asta pentru a nu ti se agrava starea!
te va durea un pic la inceput apoi totul va fi bine! >
Iti spun eu ..nu te opera de apendicita ca o sa te doara(doar daca e caz grav).Si pe mine ma doare apendicita de anul trecut de pe vremea asta si nu m-am operat nici acum...dar daca ai curaj poti sa incerci.
S-ar putea sa nu fie apendicita.
Colega mea la fel a patit... o durea apendicita, s-a dus la doctorul ei de familie si prima data i-a spus ca e suspecta.
O vreme nu a mai durut-o, dar apoi a inceput din nou si cand s-a dus i-a spus ca are gastrita.
Nu are legatura cu fugitul, si eu am facut operatia de apendicita si nu mi s-a intamplat nimic nou... iti vine sa vomiti si cand te ridici ai senzatie de ameteala, pe mine ma durea numai burta. piciorul sau stare de voma, nici gand. in schimb ma durea burta cand ma ridicam. la spital, am stat 3 zile dar puteam face orice. ma durea putin burta. atat si la operatie, nu am simtit nimic. absolut nimic. mai putin cand mi-a facut anestezie. am simtit intepatura. funda?
Poate nuineaparat sa te operezi dar ar fibine sa-ti faci un consult..si alte simptome nu ai..pt ca si fratele meu este orerat si nu a avut alte simptome......si o sa poti fugi nu-ti face grij. funda.
Frate, trebuie sa te duci la colsult sa vezi daca chiar ai apendicita, si daca ai operatia clar trebuie sa o faci pana nu se face mai rau, in cel mai rau caz se sparge si poti muri...
Si simptome...hm..dureri stomac, daca alegi incepe sa te doara...
In prima luna nu o sa poti sa faci prea mult lucru pentru ca o sa te doara dar dupa o sa iti revii si chiar o sa te intreci. funda?
Iti vine a vomita doar daca e prea agravat daca nu, te doare apendicele si piciorul. FUNDA!