| Capota a întrebat:

de doua saptamani simt o durere la testiculul drept, nu mi s-a marit, cred, doar ca ma jeneaza. In prima saptamana, cand a aparut durerea, m-a sagetat puternic cam o secunda apoi ma lasa, un timp mi-a trecut, apoi acum 3 zile a reaparut dar nu ca data trecuta, mult mai putin, doar ca ma jena si-mi dadea o senzatie de ameteala si greata si durere de abdomen, oricum, cine a trecut prin asta, sau cine stie ce am, va rog sa ma ajutati. Multumesc mult happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

Ar putea fi o raceala sau te-oi fi lovit undeva, sper sa iti treaca cat mai repede

| SarmalutaPuternica a răspuns:

Of mancal-ar mama cand vorbesti asa ma inebunesti of dragule nu cred ca ai o problema poate fi o tulburare specifica varstei mult noroc:**.

| CraiovaAdy a răspuns:

Salut! Ai mai jos un link, unde vei putea gasi cauzele durerii testiculare. Totusi, eu cred ca e vorba de testiculul retractil (un testicul care se retrage in abdomen – afectiune care apare la baieti), asta nefiind ceva grav. Din cate stiu eu li se intampla majoritatii persoanelor (de sex masculin).
Nu sunt medic, ci doar imi dau cu parerea, iar parerea mea este ca va trece de la sine. Nu trebuie sa-ti faci griji.
Sper ca am putut fi de folos. happy