| VoicuStefanDaniel a întrebat:

Deci acu' 1 an mi-a iesit 3 negii pe mana dreapta 1 in palma, alti 2 pe primul' deget, eu acum am inceput sa folosesc o solutie numita Verolit Forte. mi s-au uscat au cazut, bine n-au cazut i-am tras eu ca erau deja pe cale sa cada, cei 2 dp deget suntt in stare bunaa se vindeca acea carne, tin sa mentionez ca eu am aplicat din greseala si pe carnea de langa neg si mi s-a facut o chestie alba. Asa si acu cel din palma era alb alb pana intr-o zi m-am trezit si era acel punct negrut asa negru, nu stiu din ce cauza sa se fi facut, ca in accea noapte era albu albu, sa fi fost de la aceea solutie? dupa ce mi-a cazut negu eu am tot continuat sa dau pe cel din palma si ma ustura enorm de rau, de aia sa se fi facut negru? mi-o fi ars carnea? Unii zic ca negii apar din cauza Virusului HPV dar eu nu am asa ceva ca de 1 an stau cu ei pe mana. Va rog ajutati-ma ce sa fie acel punct negru? Astept raspuns! Funda puppy dog eyes

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RockableHu a răspuns:

Stai liniștit. Și eu am avut negi, doar că mi-am dat cu DuoFilm. În două săptămâni nu mai aveam nimic. Dar ei nu sunt transmisibili, ceea ce înseamnă că ai virusul în organism. Însă, dacă ai avut o dată și au dispărut complet de pe orice suprafață a corpului, nu vei mai avea o perioadă lungă de timp negi, dar rămâi cu virusul căci e ereditar. Punctul negru reprezintă vindecarea. Și mie mi s-a întâmplat deci nu ai de ce să îți faci grij. O seară cât mai plăcută și multă sănătate happy

| VoicuStefanDaniel explică (pentru RockableHu):

Mersi mult de raspun happy. Inca o intrebare virusul asta pune sanatatea in pericol? din cate am auzit e cam periculos dar eu nu cred ca am asa ceva, deoarece daca aveam apareau si negi (genitivali sau cum so mai zice) mie mi-a aparut intr-o zi, nu stiu de la ce o fi fost, avea o fata negii pe mana am pus mana mea pe a ei, si i-am numarat sa fi fost din cauza asta? eu ma tem sa nu mai imi apara iarasi, eu nu am mai avut negi de cand m-am nascut acu nu stiu ce sa zic intrebarea ta m-a linistit mult happy crezand ca punctul negru este risc de alt ceva. de atunci de cand mi-a aparut acesti negi nu am avut nici o problema cu sanatatea. happy

| RockableHu a răspuns (pentru VoicuStefanDaniel):

Păi ai stări grave? Nu o pune... Și eu am virusul iar negii mi-au dispărut de mult.

Nu am nicio stare grava laughing. Deci sa inteleg ca toti avem acest virus, dar nu actioneaza mereu sau cu m? alti zic ca acest virus este de multe feluri este si cancerigene dar nn-as crede. eu ma simt ff bine. pe mine ma ingrijoreaza doar acel pu nct sa nu creasca la loc nemernici astia de negi laughing).

Nu are cum sa fie cancerigen. Nu toata lumea îl are. E ereditar. Punctul negru era vindecarea. Și eu pățisem la fel. Dar pentru siguranța ta, poți merge la un dermatolog.

Ok, iti multumesc mult de raspunzi, m-au linistit foaret mult happy am sa merg la un medic de familie sa intreb. daca si tu ai patit la fel ca mine inseamna ca n-am dc sa ma ingrijorez laughing si acu am punctu' negru creca se vindeca habar n-am. restul cel din capat e un pic mai tare si cel de mai jos este carnea moale se vindeca.
ceel din palma si cel de la varfu' degetului sunt un pic mai tari. cel mai mare a fost cel de la degete pe urma au aparut si cel de la varful degetului si cel din palma. oricum daca tu zici ca se vindeca am incredere in tine happy. O seara placut si mersi frumos de raspuns. happy

Se vindecă. Se vindecă și de la sine dar durează o veșnicie. Deci e mai ușor cu cremele și soluțiile. Nu ai pentru ce. Multă sănătate! happy

Salut happy. Frate acu din el din acel punct negru care este pe langa el este piele moale, si din ea mi-a iesit un lichid albu happy ce sa fie? se vindeca sau se agraveazalaughing)?

Se vindecă rolling on the floor E de la soluție laughing

8 răspunsuri: