Stai liniștit. Și eu am avut negi, doar că mi-am dat cu DuoFilm. În două săptămâni nu mai aveam nimic. Dar ei nu sunt transmisibili, ceea ce înseamnă că ai virusul în organism. Însă, dacă ai avut o dată și au dispărut complet de pe orice suprafață a corpului, nu vei mai avea o perioadă lungă de timp negi, dar rămâi cu virusul căci e ereditar. Punctul negru reprezintă vindecarea. Și mie mi s-a întâmplat deci nu ai de ce să îți faci grij. O seară cât mai plăcută și multă sănătate
Mersi mult de raspun . Inca o intrebare virusul asta pune sanatatea in pericol? din cate am auzit e cam periculos dar eu nu cred ca am asa ceva, deoarece daca aveam apareau si negi (genitivali sau cum so mai zice) mie mi-a aparut intr-o zi, nu stiu de la ce o fi fost, avea o fata negii pe mana am pus mana mea pe a ei, si i-am numarat sa fi fost din cauza asta? eu ma tem sa nu mai imi apara iarasi, eu nu am mai avut negi de cand m-am nascut acu nu stiu ce sa zic intrebarea ta m-a linistit mult crezand ca punctul negru este risc de alt ceva. de atunci de cand mi-a aparut acesti negi nu am avut nici o problema cu sanatatea.
Păi ai stări grave? Nu o pune... Și eu am virusul iar negii mi-au dispărut de mult.
Nu am nicio stare grava . Deci sa inteleg ca toti avem acest virus, dar nu actioneaza mereu sau cu m? alti zic ca acest virus este de multe feluri este si cancerigene dar nn-as crede. eu ma simt ff bine. pe mine ma ingrijoreaza doar acel pu nct sa nu creasca la loc nemernici astia de negi ).
Nu are cum sa fie cancerigen. Nu toata lumea îl are. E ereditar. Punctul negru era vindecarea. Și eu pățisem la fel. Dar pentru siguranța ta, poți merge la un dermatolog.
Ok, iti multumesc mult de raspunzi, m-au linistit foaret mult am sa merg la un medic de familie sa intreb. daca si tu ai patit la fel ca mine inseamna ca n-am dc sa ma ingrijorez si acu am punctu' negru creca se vindeca habar n-am. restul cel din capat e un pic mai tare si cel de mai jos este carnea moale se vindeca.
ceel din palma si cel de la varfu' degetului sunt un pic mai tari. cel mai mare a fost cel de la degete pe urma au aparut si cel de la varful degetului si cel din palma. oricum daca tu zici ca se vindeca am incredere in tine . O seara placut si mersi frumos de raspuns.
Se vindecă. Se vindecă și de la sine dar durează o veșnicie. Deci e mai ușor cu cremele și soluțiile. Nu ai pentru ce. Multă sănătate!
Salut . Frate acu din el din acel punct negru care este pe langa el este piele moale, si din ea mi-a iesit un lichid albu ce sa fie? se vindeca sau se agraveaza)?
Se vindecă E de la soluție