anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

deci de ceva timp am o gaura in masea si a trecut gingia prin acea gaura iar cum ating acolo cu ceva ma doare de mor. pana acum am luat algocalmin si imi trecea. in dimineata asta m am trezit cu o durere de masea (ma durea de la masea pana la cap toata partea) am evitat sa merg la dentist pentru ca mi-e frica.ce spuneti sa fac? mi-e sa nu ajung sa fac cangrena la ea cum s a intamplat unui prieten. o zi buna

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| fabiola a răspuns:

Durerea pe care o suporti acum nu echivaleaza cu durerea din cabinet! In plus poti face infectie si este foarte grav daca nu tratezi.Mergi la medic, tehnica a evoluat!

4 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Du-te la dentist altfel risti sa pierzi dintele.
Nu are de ce sa-ti fie frica, tehnologia a mai avansat stii, la un dentist bun nu trebuie sa simti nimic.

Răspuns utilizator avertizat
| liliacALB a răspuns:

Din proprie experienta: mie nu-mi place sub nici o forma sa vizitez cabinetele de stoma, dar cand apare o problema, mai ales de o asemenea amploare, nu ai ce face! Mergi la dentist cum a zis si Cosmin86, cu cat mai repede, cu atat mai bine. Scapi de problema si gata! Bafta!

| ImLost a răspuns:

Mda cu tot ca mi-e frica de mor o sa merg la dentiststraight face ca am citit pe net ca au murit si oameni de la infectia de maselestraight face