| EFE21 a întrebat:

Este vara si am nevoie de putin ajutor. Am 1.81 +-1 inaltime si in jur de 70kg. Am putin mai multa grasime pe ambdomen si pe picioare ( la pulpele de sus partea interioara ). Am facut atletism, volei, dans si altele si tot nu am slabit. Acum e vara, incep liceul si m-a cam plictisesc. Ce sport imi recomandati sa fac pentru slabit, tonifierea muschilor dintre : atletism, volei, judo, sala, fotbal....
P.S : Nu mananc gras deloc! Nu mananc mult, beau apa si ma plimb zilnic cu bicicleta cel putin 3 ore pe drumuri lungi; fara nici macar un kg dat jos.
Inclin mai mult spre atletism dar nu stiu daca pot sa fac fata pentru ca ei acolo alearga ff mult iar eu nu am rezistenta asa de mare. ^^ Multumesc anticipat, funda + respect

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Pai eu iti spun ce fac eu. Tenis de camp si inot. Eu de cand m-am apucat am slabit 5 kg, dar ce-i drept in 2 luni si mancam destul de ok.
Spui ca nu mannaci mult, dar daca bei sucuri si mananci dulciuri sau prajeli sau carne grasa nu conteaza cat de putin mananci deoarece trebuie sa mananci sanatos.

| CeaCuMasca a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa mergi la sala, bineinteles.Nu se poate sa nu slabesti, ceva tot gresesti tu. Daca poti mergi la un nutritionist sa iti faca un regim alimentar potrivit pentru tine. Legat de sport, la sala iti zic eu este cel mai bine.Mergi de 3-4 ori pe saptamana, cere ajutorul unui instructor si in 2 luni vezi diferente mari.

| Razvy13 a răspuns:

Mai bine faci fotbal si sala ca la sala slabesti in 7 zile vreo 2-3 kilograme.La fotbal daca alergi foarte mult o sa dai din burta jos si o sa ai si multi muschi la picioare. Sper ca ti-am fost de ajutor!

| Eusinimenialtcineva a răspuns:

Buna! pai uite eu de exemplu am facut basket si nici eu nu prea am slabit! Posibil vreo 5 kilograme dar atat si am jucat 2 ani performanta dar a trebui sa ma las din cauza sanatatii mele, in fine sa nu derivam de la subiect eu iti dau cateva sfaturi :
Chiar daca nu ti-a folosit sala continua sa faci sala sa ai mai multa rezistenta acolo sunt si masinarii pe care poti sa fugi si daca faci asta o luna doua ai sa vezi si tu efectul!
Poti sa alergi in fiecare dimineata si seara cate jumatate de ora (mersul pe bicicleta intareste doar muschii de la picioare ) daca stai la bloc dimineata poti sa urci de vreo 3-4 ori cate etaje ai in bloc si sa le cobori ai sa vezi cum o sa iti dea roade ( eu asa am facut )
A doua varianta ar fi sa faci dieta dimineata sa mananci ceva oua dupa masa cartofi piure si seara supa sau fructe ( acum nu neaparat doar asta trebuie sa mananci ce ti-am zis eu ) dar cred ca ai prins ideea cam cum ar trebui sa mananci!
A da si fara dulciuri si evita sarea si zaharul pe cat se poate de mult! 2 litri de apa pe zi ajung ca de bei mai mult te balonezi!
Succes si sper ca am fost de folos!

| CaponeM a răspuns:

Salut, daca vrei sa slabesti iti recomand alergatul si daca vrei sa obtii un rezultat mai mult fa si sala. Poti sa faci fotbal in loc de alergari pentru ca este tot acolo(asta daca iti place sortul acesta). Poti incerca niste diete, cea vegana este foarte "laudata" dar personal am reusit sa slabesc in sase luni exact cat am vrut eu(nu stiu nr de kg pentru ca nu m-am cantarit dar rezultatele erau vizibile)fara o dieta foarte complicata, nu am bauta lapte, nu am mancat foarte mult, multe legume fara multa carne fara acool si tigari., dar daca vrei sa incerci diata aceasa....http://www.getfit.ro/alimentatie/diete/dieta-vegana-optimala.html.Cam atat deocamdata, spaer ca te-am ajutat si daca mai ai nevoie de sfaturi aici suntam:P succesuri;)