| tacea112 a întrebat:

Ieri pe seara mi-a intrat un tep destul de mare in genunchi. De durere l-am scos repede si l-am aruncat. Acum nu stiu daca mai e acolo o parte din el, dar ma doare genunchiul si cand ma aplec sau merg. Ce imi sugerati sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| BeautifulSunflower a răspuns:

Verifica daca mai este inca acolo, daca da, du-te la medic sa ti-l scoata! Daca nu, probabil te doare pentru ca se regenereaza pielea!

| Marina2004 a răspuns:

Pune Apa Oxigenata acolo

| Arthiom a răspuns:

Mergi la medic! Cat de tare te doare? E normal sa te doara putin, DAR PUTIN dupa ce l-ai scos pentru ca tesutul lezat se regenereaza, dar totusi, dupa ce l-ai scos nu ar fi trebuit sa simti durere decat daca ai fi apasat pe zona, la mers nu ar fi trebuit. E posibil sa mai fi ramas o bucata de tep in genunchi, sau mai rau sa fie un inceput de infectie (lucru foarte posibil deoarece nu cred ca tepul ala era cumparat din farmacie). Mergi cat mai repede la medic sa nu se agraveze. E cam intarziat raspunsul, dar, abia acum am revenit pe TPU din diverse motive. Sper ca am ajutat. Sanatate!