| Silvianus a întrebat:

Imi puteti spune va rog cum sa ma motivez sa slabesc? In general sunt destul de motivat, dar am si nasul mare, si ma gandesc ca daca slabesc mi se va evidentia nasul! Astept raspunusuri motivante!happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| presus a răspuns:

Si urechile o sa se observe mai bine, o sa para mai mari daca slabesti.

| Idkidk a răspuns:

Let's go!
Am venit să colindăm,
Domn, Domn să înălţăm x2
Să vă anunţăm pe voi,
Că deveniţi nişte boi, boi, boi, boi
Dacă nu mâncaţi şi oi.
Domn, domn sa inaltam, domn domn sa inaltam.
Sa il lasam si pe Fast-Food,
Domn, Domn sa inaltam,
Si pe tatal Mc-ului.
Domn, Domn sa inaltam.

O ce veste minunata!
Denylo nu devine vacă grasă!

| minrest a răspuns:

Nu zice nimeni cat de mare trebuie sa fie nasul, tu esti de sex masculin, nu e nevoie sa ai o infatisare armonioasa, mai bine sa ai trasaturi caracteristice clar evidentiate: nasul. Important e sa fi sanatos, adica sa nu fi supraponderal.

| KatherineTaylor70 a răspuns:

Depinde de greutatea ta corporală. Bărbații în general, nu trebuie să slăbească prin diete sau mai știu și eu. din contra, sala ar fi un lucru bun (nu zic că femeile nu au voie să treacă pe acolo). Dar dacă nu ești amator de sport, poți să încerci o metodă mai simplă: mănâncă tot ce vrei, dar mai puțin, iar seara, după ora 6 PM, nu mai mânca nimic. dar dacă ți-e foame oricum, ai putea să bagi în tine ceva fructe. Și în privință cu nasul tău, nu ar trebui să te deranjeze. În viziunea mea, bărbații care au nas mic, sunt și ei femei de treabă. big grin