Iti spun din experienta. Eu cand am fost operata de apendicita aveam vreo 14 ani. Imediat dupa operatie si dupa trecerea anestezicului, adica vreo 2-3 ore, maica-mea mi-a dat sa mananc cartofi prajiti si pulpe de pui si nu am avut nimic. Tu ai deja 5 zile, deci nu va fi nicio problema sa mananci pizza sau alte sortimente de mancare. Regimul alimentar e ca sa nu iti solitice corpul prea direct, deci stai fara griji in legatura cu ce poti manca sau nu.
Ai putea sa te duci dar sa te abtii de la ce nu ai voie. Cei de acolo vor intelege, cu siguranta. Petrecerea nu inseamna ghiftuiala si betie!
Este prea devreme pentru aceste alimente, dacă faci asta o faci pe pielea ta, sunt multe riscuri. Două săptămâni după operaţie se ţine regimul indicat de medic, la fel efortul fizic. Deci nu! Baftă!
Nu nu ai putea, stiu din propia mea experienta , s-a agravat mai tare 9, (bine la mine a fost mai grav mi-a bagat un tub in operatie :C )
Nu, nu e bine sa mananci ce nu ti-a recomandat doctorul, risti sa ti se unfle operatia si daca nu te operezi de urgenta, este foarte grav
Nu ai voie sa mananci nimic prajit.
Incearca sa mananci foarte multe legume fierte ca te ajuta foarte mult.