| Giuliano24 a întrebat:

Salutare TPU, la ora 17:00 sa zic asa am fost la un control la ochi la care am aflat ca am un mic strabism care nu e asa vizibil, dar inainte de a ma controla mi-au dat cu niste picaturi care au usturat foarte tare si acum de vreo 3-4 ore vad in ceata, a zis ca trec in 3-4 ore dar n-au trecut sau maine. ce sunt astea? si daca ati avut astfel de experiente v-a trecut aceasta ceata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este un midriatic pe baza de atropina, adica o substanta care dilata pupila pentru a permite examinarea ochiului. In functie de sensibilitatea la atropina, efectul dureaza intre 3 si 24 de ore. In maxim 24 de ore va trece si vei vedea normal. Incearca in aceste ore sa nu te expui la exces de lumina si evita complet utilizarea oricarui ecran (TV, monitor, telefon).

| Giuliano24 explică (pentru Brigaela):

Multumesc mmult, sincer m-am chinuit sa scriu si sa citesc ceea ce mi-ai scris, multumesc din suflet.

1 răspuns: