| KaPy2 a întrebat:

M-am operat de hernie inghinala partea dreapta
Dupa ce mi-a scos firele si bandajul ala dupa 3 zile am pus mana pe operatie,e tare toata taietura,asa ar trebuie sa fie sau e ceva normal, doctorul nu mi-a spsu sa mai vin la control dupa ce mi-a scos firelebig grin
Si inca ceva de la ce am facut eu hernie inghinala?
Ca de ridicat eu nu am ridicat greu... am 16 ani happy
Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Empathizer a răspuns:

E normal ca zona inciziei sa fie mai dura o perioada de timp, din cauza inflamatiei provocate de taietura in sine si materialul de sutura, care e percpeut ca un corp strain de catre organism. Va trece, cu timpul cicatricea se va inmuia si se va albi.

Ai facut hernie inghinala chiar daca nu ai ridicat din cauza ca ai avut un canal inghinal ceva mai larg, care a permis patrunderea anselor intestinale pe acolo la eforturi pe care nu le iei in seama, cum ar fi scremutul si incordarile de orice fel.

0 răspunsuri: