| Beatrice011 a întrebat:

Salutare TPU!
Mă numesc Beatrice, am 20 de ani si sunt studenta la medicina. De câteva luni am observat ca am o burta lăsată si uneori, am o senzație de nervi la stomac(nu stiu cum sa ii spun altfel). Am luat un No-spa dar nu se potolea așa ca am fost la medic, mi-a spus ca nu am nimic, am mai fost la un medic, la fel. Am zis ca poate sunt paranoia așa ca am fost si la psiholog, mi-a spus ca sunt normală. Am fost la psihiatru, nu aveam nimic, mi-am făcut analizele, toate au ieșit bune. O data, am vrut sa merg sa îmi fac o cafea, mi-am aprins o țigară sa mă pun sa citesc si mi-am si luat un tricou de casa pe mine. Am văzut ca eram vânătă si nu m-a bătut nimeni sau nu m-am lovit. Ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Mergi la dermato-venerice, poți avea o problemă dermato pe fondul stresului școlar, alimentației haotice, mâncare fast-food.
Ca un prim pas, evaluează alimentația ta, ce consumi. Și, încearcă personal, să vezi ce elimini din alimente, cum te simți.
Pe scurt, o alergie, intoleranță alimentară.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

La gastro-intestinale trebuie sa mergi.
Ia in calcul si parazitii, pe care medicii nu pun accent. Infectiile parazitare sunt foarte frecvente iar una din manifestari este balonarea.

| Beatrice011 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu sunt neaparat balonată, adica, părea ca si cum m-am îngrășat si nu era tare, ca la balonare. update: chiar azi am fost si la gastro-intestinale si nu era nimic(am fost ca aveam acolo ceva event si cunoșteam o doamna doctor așa ca am rugat-o)