| Dav231 a întrebat:

Mananc cam nesanatos in ultima vreme si am diaree si dureri groaznice de burta. Cum ma pot abtine cand merg la fotbal sa nu imi mai iau Chips-uri sau Coca Cola? Si ce ar trebui sa mananc mai sanatos?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Satango a răspuns:

Asta ține de tine. Pur și simplu abține-te, fii mai tare. Informațiile despre o alimentație sănătoasă le găsești și pe internet, nu are rost să scriu un roman aici.

| Alecs123youtube a răspuns:

Pai ar trebui sa incerci sa mai mananci niste legume fructe de ex.usturoi,ceapa,mere,pereetc. Si e simplu sa te apti de la cola si chipsuri nu mai bea cola si nu mai manca chipsuri pentru o saptamana si ai sa vezi apoi rezultatul

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Angajezi un bodyguard sa te pazeasca de tine. Informatiile nu erau pe cartela sau interzise nici in comunism.

| Edouard_Edy_1997 a răspuns:

Bun,am înțeles. Pai îți voi da un sfat util, da știu îs bune chipsurile și mai ales când vezi de-alea care îți plac ție și nu te poți abține ( s au nu neapărat ( s au cola da știu că e bună

| Garcia_Pepica_1996 a răspuns:

Pai, in primul rand, nu-ti mai lua bani cu tine cand mergi la fotbal, in al doilea rand, mananca si tu niste fructe, legume, carne, in al treilea rand, mananca banane sa scapi de durerile de burta

| anonimg a răspuns:

Mananca mancare gatita si paine integrala(cea mai buna este painea de la sanovita).