| Florentina20041997 a întrebat:

Salutare TPU, mi-ai cumpărat de la o farmacie naturistă un săpun cu aloe vera si glicerina, ce doamna mi-a spus ca este bun pentru cosuri.
Voi ce părere aveți? Ați mai folosit? Aveți ceva rezultate :-)?
Mulțumesc, dau funda kiss!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Farmacie naturistă, nu cum ai zis tu naturalistică

| NAT0 a răspuns:

Dacă chiar vrei o soluție pentru coșuri poți să-ți iei zineryt, ajută mult. Poți vedea rezultatele pe google. „zineryt before and after" și ai să te convingi singur de calitatea produsului.

| Florentina20041997 explică (pentru NAT0):

Am folosit si zineryt si nu prea si-a facut efectul mi-a ramas urme de la cosuri urate pe obraz

| Claudiu1905 a răspuns:

Daca nu merge asta incearca Eucerin, l-am testat. Totusi nu e bine sa treci brusc de la un sapun dur la unul bland, cand simti nevoia mai treci si pe cel dur, pana se obisnuieste pilea si produce mai putin sebum. Ce marca e sapunul si cat costa? thinking Eucerin e cam 20 lei, il consum cu inima stransa

| Florentina20041997 explică (pentru Claudiu1905):

Eu am folosit sapun de toaleta cu aloe vera si glicerina asa scrie pe ambalaj, farmacista mi-a spus ca este bun pentru cosuri 8 lei am dat pe el

| roberto2007 a răspuns:

Salut! Este bun! Eu am avut niste cosuri pe fund iar de cand folosesc sapunul au disparut.

| XxninjaZz a răspuns:

Sa sti ca ajuta foarte mult sapunul cu aloe vera. Dupa cateva zile mie a inceput sa mi se vada rezultatul. Aveam multe cosuri pe fata, dar de cand am inceoutbsa ma dau cu sapunul cu aloe vera, au inceout sa mi se retraga cosurile pentru ca iti usucă pielea si ti-o face catifelata. Sper ca te-am facut sa intelegihappy