Ar fi bine sa consulti si un medic endocrinolog. http://www.i-medic.ro/boli/acneea
Pfu...
La cate metode ai incercat si dupa vizita la 3 dermatologi, nu stiu ce idei sa ti se mai dea, decat asa... chestii babesti la nimereala.
Parerea mea e ca daca sebumul se produce in exces, poate fi (desi nu neaparat) o problema hormonala, antibioticele nu prea avand mare efect asupra chestiei asteia.
Antibioticul nu face decat sa dezinfecteze, dar sebumul se tot produce.
Zic asta pentru ca am si eu o problema cu sebumul. Corpul meu cam are cosuri, fata mea la fel, si parul se ingrasa rapid, plus matreata mai multa.
Gaseste o cale sa diminuezi productia de sebum, oricare-ar fi calea aia.
Eventual, cand mai faci rost de bani, sa vizitezi dermatologi prin alte parti, ceva recunoscuti pentru rezolvarea problemelor astora. Ma indoiesc c-ai fi primul.
Succes.
Mulţumesc frumos de sugestie, apreciez sfatul.
Stai linistit...
Daca nici cu laser si nici cu ataaatea creme / unguente cate ai folosit nu da roade eu zic mai bine sa astepti pana trece pubertatea poate atunci iti dispar
Eu am avut probleme cu ancee timp de 8 ani de zile. La fel ca tine am incercat multe produse si am fost la mai multi doctori dermatologi.
Pana cand am descoperit un medic dermatolog foarte bun care mi-a dat un tratament anti-acnee pe baza de creme cu 100% ulei pur de arbore de ceai(tea tree) de la Thursday Plantation.
Primul tratament care a functionat foarte foarte eficint. Dupa cateva zile de utilizare, deja primele semne au inceput sa apara. Tenul a devenit mai curat vizibil, iar cosurile si punctele negre au inceput sa se usuce.
Dupa ceva timp, tenul meu a devenit foarte curat, am scapat complet de cosuri si puncte negre.
Iti recomand tratamentul anti-acnee cu creme pe baza de 100% ulei pur de arbore de ceai (tea tree), pe mine m-au scapat complet de acnee.
Aualeu! Vai de steaua mea! Fara suparare ca-ti zic, dar fondul de ten inrautateste situatia! Sa nu-l folosesti! Acopera pielea nelasand-o sa respire, agravandu-se situatia.Incearca o lingura de scortisoara + 3 linguri de miere.Lasa masca pe fata 10-15 minute apoi spala-te cu apa calduta. Dimineata cand te trezesti iar spala-te cu apa calduta, iar seara foloseste crema demachianta, apoi sterge cu un tampon demachiant.De ce trebuie sa-ti acoperi cosurile? Lasa-le asa cum sunt.Pana la urma nu este un subiect de ras.Sau daca tratamentul de mai sus nu da roade, incearca sa stai o noapte cu miere pe fata.Iti zic eu ca o sa vezi rezultate.Chiar daca am dat un raspuns dupa 2 ani nu se stie cand o sa mai ai nevoie de raspunsul meu. Funda?
Vlalslsl întreabă: