| Leutzbv a întrebat:

Problema mea este urmatoarea:
De multi ani de zile am o matreata persistenta, de care nu pot si nu stiu cum sa scap. Am tenul uscat si de cate ori ma spal pe fata sau pe cap, mi se usuca pielea si raman cu cojite, pe fata, pe nas si parca matreata imi apare tot mai tare. Puteti va rog frumos sa-mi dati un sfat practic si bun? As prefera sa fie de la cineva care a avut aceeasi problema ca si mine sau care are ceva experienta in aceasta privinta. Multumesc anticipat!
Imi cer scuze de categorie dar nu am gasit-o pe cea de medicina.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| MenταLµ a răspuns:

Du-te la doctor. Sau du-te la farmacie si cere o crema. Dar mai bine la doctor. Succes. Poate ai o bola.

| Arianthe a răspuns:

Nu e categoria Medicină, se numeşte Sănătate http://www.tpu.ro/sanatate

Cât despre problema ta, cel mai bine ar fi să consulţi un medic iar el cu siguranţă îţi va da un leac, ca să îi spun aşa, pentru că dacă îţi iei din comerţ alte produse o să vezi că mai rău îţi faci.
Se poate să fie o boală, ceva fizic moştenit de la familia ta. Deci du-te la medic!

| Leutzbv explică (pentru Arianthe):

Mersi de corectie, dar stiam ca nu este "medicina" ci 'sanatate", insa nu m-a lasat sa postez in acea categorie...