| Dairou a întrebat:

Salutare TPU, recent m-am batut cu un tigan si pot sa spun ca l-am batut insa mi-a dat un pumn tare in urechea stanga, ce pot sa zic, cu urechea aud la fel ca si cu cealalta insa ma doare putin pavilionul, in spatele urechii si putin din maxilar.
Ce e de facut fara sa consult medicul? Parintii mei nu au aflat pentru ca vreau sa ma duc impreuna cu 2 colegi mai mari (a 12-a) sa-l joc in picioare pe claustrofobul ala.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mymiii a răspuns:

Buna! Incerc sa nu comentez fapta ta si nici sa te judec! Incearca totusi sa mergi la un doctor fara ca parintii tai sa afle caci se poate agrava si sa ai probleme si mai mari. Daca nu vrei sa mergi la doctor, puneti niste comprese cu apa rece sau cu gheata! Pana la urma e normal sa te doara!