| Ale3xandru185 a întrebat:

Salutare TPU!
Saptamana trecuta un caine de asta micut m-a muscat in timp ce ma duceam spre scoala,muscatura nu a fost mare, cainele era domestic, stapana cam pierduta in spatiu dar nu conteaza asta,ideea e ca am fost la spital sa ma vaccinez ca sa nu existe o problema cu asta,dar din ce vad pe net pentru vaccinu antirabic exista mai multe doze, iar mie mi au facut doar una si doctorita de acolo a spus ca mi-a facut-o preventiv, asta inseamna ca nu e un risc asa mare sau ce? Stiti cazuri in care s-a mai intamplat asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Ale3xandru185 explică:

Tin sa mentionez ca animalu nu a avut contact direct cu pielea, ci m-a muscat prin pantaloni.

| Robert2526 a răspuns:

Protocolul medical spune ca se face doar o doza. Urmatoarele 4 le-ai face daca ai prezenta simptomatologie. Poti sta linistit

| Cealalta a răspuns:

Daca ti-a curs sange, este bine ca ai facut vaccinul. Nu cred sa aibă vreo boala, din moment ce are stapan, dar nu se stie. Cu antirabicul facut, poti sta liniștit.

| Ale3xandru185 explică (pentru Robert2526):

Multumesc frumos

| Ale3xandru185 explică (pentru Cealalta):

Nu mi-a curs din ce stiu ca verificasem fix cum ma muscase

| Cealalta a răspuns (pentru Ale3xandru185):

Atunci nu patesti absolut nimic, nu era necesar nici antirabicul.