| Ionut025 a întrebat:

Sunt disperat incerc sa ma ingras dar in zadar nu am obtinut nici-un rezultat nu stiu ce sa mai fac am mancat de 3-4 ori pe zi am luat si vitamine vitamax si tot degeaba...e careva pe aici care a facut vreun tratament sau a luat alte vitamine sau a facut orice altceva si sa ingrasat? va rog daca stiti vreo modalitate spuneti-mi-a si mie! Am uitat sa mentionez ca am 18 ani 1, 82 si 67 de kg.
Deci daca cunoaste-ti vreo metoda va rog frumos sa mi-o spuneti si mie,

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Vitamine? de cand ingrasa vitaminele?

Daca vrei sa iei in greutate, ia un gainer ( proteine + carbohidrati, creatina, etc. ), nu vitamine straight face

Si fa si un sport, poti lua in greutate prin masa musculara, nu neaparat grasime

| Empathizer a răspuns:

In primul rand trebuie sa mananci consistent si sanatos. Ai nevoie de 3 mese pe zi si 2 mici gustari intre mese (cu fructe sau lactate). Renunta total la alimentele surogat, fara valoare nutritiva, cum ar fi parizerul, crenvustii si mezelurile tocate in general. Nu rontai nici prostioare la punga din oras, au calorii multe dar proaste, care te vor impiedica sa mai mananci ce-ti trebuie efectiv.

Mananca carne de calitate (muschi, pulpa, cotlet, antricot), gatita de preferinta la cuptor, nu prajita (daca o prajesti in tigaie, inghite multa grasime si te saturi cu o cantitate mai mica, deci mananci mai putine proteine).

Nu neglija sa consumi oua (2 pe zi, de preferat dimineata), lactate si branzeturi nedegresate, unt in loc de margarina, 400 de grame de legume si fructe pe zi, si 2-3 litri de apa. Consuma ulei crud (in salate si sosuri), nu prajit. Mananca paine proaspata, de la brutarie, nu din cea preambalata, care contine mult zahar, deci calorii goale in plus. Ideala ar fi painea facuta in casa, dar e mai greu. Nu neglija nici orezul, si porumbul (porumb fiert, mamaliga, floricele facute in casa. NU fulgi de porumb, au zahar).

Leguminoasele uscate (fasolea, mazarea, lintea) au si ele un continut ridicat de proteine (roag-o pe mama sa-ti faca saptamanal o ciorbita de fasole cu ciolan, e imposibil sa nu-ti placa).

Cat despre efort, esti inalt si subtirel, deci mai degraba tipul ectomorf. Nu trebuie sa exagerezi cu antrenamentele la sala, care iti pot consuma toate caloriile consumate. Ai nevoie de exercitii potrivite pentru tine, deci apeleaza la indrumarea unui instructor profesionist si respecta-i recomandarile.

| killer212121 a răspuns:

Carne de porc!
Sa mananci carne de porc, si sa mananci gras mai ales noaptea.Vitaminele nu te ingrasa.Sa nu fumezi.Deci pe scurt mananca si nu fa actiuni multe.

| Mangeyoku a răspuns:

Iti recomand sa mananci noaptea la ore tarzii, dar sa mananci mult si dupa sa te culci.big grin

| allaavis a răspuns:

Hi! am o amica,care avea aceeasi problema...Ea facea asa,isi facea atatea tartine,cat putea incape in ea cu maioneza,salamuri, si tot ce ar trebui sa ingrase, se aseza pe pat, papa tot, si poc ...cu capul pe pernabig grinDD ca sa nu piarda nici o calorie.Mereu ne radeam de eahappy.Asa si nu a mai reusit sa se ingrase.Dar daca mai serios,asta inca mult conteaza de gene si de varsta. Daca parintii iti sunt slabi(nevoluminosi), se prea poate sa fii asemenea, dupa careva timp vei vedea. Daca nu, atunci iti sugerez sa nu pui mari eforturi cu mancarica, deoarece varsta isi ia al ei.Sa nu se primeasca ca mai apoi sa-ti doresti contrariul.As putea sa te sfatui, decat sa pui grasimi aiurea pe tine mai bine sa mergi la o sala de forta, unde nu ca faci ceva ce e sanatos, dar iti dezvolti si masa musculara. Succese si sanatatewinking

| mysTERies a răspuns:

Ca să fiu hrănit mai bine folosesc superalimentul polen de albine. Fă la fel. Mănâncă la ore fixe cu 5-6 ore între mese.

| mysTERies a răspuns:

Mănâncă după 5-6 ore între mese, la ore fixe. Folosește polenul de albine. Amândouă favorizează longevitatea. Vitaminele scurtează viața. Nu crezi, te vrog vezi oricare oricare link din https://www.google.com/......ps?/search
Crede-mă când este vorba de medicină cea mai mare nevoie este nu să ai multe răspunsuri ci cele pe care le ai să fie adevărate, documentate. Nu te juca cu păreri doar.

| mysTERies a răspuns:

Nu-ți distruge sănătatea mâncând noaptea, stricându-ți somnul. Mănâncă după 5-6 ore între mese, la ore fixe. Folosește polenul de albine. Amândouă favorizează longevitatea. Vitaminele scurtează viața. Nu crezi, te vrog vezi oricare oricare link din https://www.google.com/......ps?/search
Crede-mă când este vorba de medicină cea mai mare nevoie este nu să ai multe răspunsuri ci cele pe care le ai să fie adevărate, documentate. Nu te juca cu păreri doar.

| XxDraGoNuZxX a răspuns:

Eu iti recomand sa manaci paine multa si sa mai manaci cand nu tie foame!