La farmacie se gasesc niste plasturi cu nicotina care se lipesc pe umar si asa senzatia de fumat se reduce pana la 0... sper ca te-am ajutat
In primul rand tu cam tragi a paguba! Tigarile nu mai sunt ce au fost pe vremuri, deci nu mai au efectele nocive pe care le aveau tigraile carpati... Tata a fumat 24 de ani si a incercat sa se lase prin fel si fel de metode.A incercat cu nicogum, plasturi tigari electrocnice etc etc! Nu a functionat nimic.Intr-o zi a zis ca se lasa, la inceput nu l-am crezut, dar chiar s-a lasat! Aici conteza caracterul omului, ai vointa, te lasi! Cunosc oameni care au fumat de la 13 ani si acum sunt trecuti de 50 si n-au patit nimic.Mai conteza si organismul. Daca tatal tau n-are tendinta sa se lase, nu va reusi asa usor! Tu te stresezi casm mult, relaxeaza-te, totul depinde numai si numai de el! Si pe mine ma bate mama la cap sa ma las, dar sincer parca nu vreau, e un mic moft.
Draguta sunt pe contul fiului meu am 47 de ani fumez de 37 de ani am 15 ani de turnatorie am 120 de kg sunt sanatos tun fumez 1 pac de tigari pe zi si nu am nici pe dracu>Depinde de constitutia omului>Solutia readicala este stop joc adica ambitie sau sa-ti spuna doctorul ba timpitule daca mai fumezi te duci la sfinti.Decizia este a tatalui tau sustinut de voi in familie.
dobrin1019 întreabă: