Eu cred ca ai facut o intindere cel mai probabil, avand in vedere faptul ca probabil ai facut niste exercitii (sau miscari idk) mai complicate. Recomand cu incredere crema de orice fel, mentolata. Eu am o crema, mai mult un gel, Deep Relief. Este extrem de buna. Trece durerea in mai putin de 10 minute.
Ai mai pățit tu vreodată o așa întindere, plus că din câte stiu eu întindere faci la muschi ori in spatele genunchiului nu se află nici un muschi
Am înțeles că pentru întindere de asta de am eu la genunchi trebuie să se facă Kinetoterapie
Am înțeles dar nu cred eu că a fost de la vreo lovitură cred că a fost de la o mișcare bruscă sau forțată oricum din cele 3 ore din antrenamentul de ieri 2 au fost kata și kihon și doar o oră de kumite, e posibil și de la vreo lovitură acum nu știu exact ce și cum sa întâmplat (sper că ști ce înseamnă kihon, kata și Kumite) cred că la kihon sau kata m-am lovit. Nu știu oricum ai dreptate nu are ce să fie.
Cu cat durerea este mai mare, cu atat performanta creste. Incearca sa.ti golesti paharul care este plin. Nu poti invata, nu are unde sa intre informatia daca ai paharul plin. Daca practici Artele Martiale, vei intelege. Se spune: Multi se inscriu, putini sunt chemati. Si cu asat inchei. Daca inveti ceea ce este durerea, poti continua sa practici. Totul pleaca de la creier. Nu te doare!
Sunt tentat să cred că ai dreptate. Un luptător nu se plânge de durere un luptător trece peste durere și continua să lupte. Sunt tentat să îți dau fundă dar vreau să văd cum evoluează lucrurile ce se, ce se va întâmpla cu mine, ce răspunsuri voi mai primi etc. Cel mai probabil tu vei primi funda, dar acum nu e imposibil să fi făcut o întindere, în caz de întindere nu trece de la sine. Oricum cred că sunt șanse de 70% să primești fundă, dar eu nu mă grăbesc cu fundele. Oricun mulțumesc că ai raspuns.
Poti sa ma injuri si sa-mi zici ce vrei, dar problema ta este de natura medicala, si trebuie tratata medical. Pentru ca fara medic nu stii ce ai, nu stii nici ce tratament sa iei, si nu stii nici daca trebuie sa faci repaus sau nu.
In orice lucru, in orice activitate fizica intensa, orice suprasolicitare duce pana acolo la imposibilitatea refacerii sau la o refacere incompleta pe toata durata vietii. Neglijarea acestor dureri chiar minore nu va fi decat in dezavantajul tau.
Nu te gandi ca esti in antichitate in China sau Japonia unde elevii de arte martiale se tratau poate cu unele ierburi si venin de la vreo reptila.
Astazi ce mai avansati in medicina sunt chinezii si japonezii, nu aceia care iti zic "lasa ca trece de la sine".
Mai multe detalii despre durerea din spatele genunchilor gasesti aici:
https://doc.ro/gonartroza/dureri-in-spatele-genunchilor-cauze-si-remedii
Daca vei lua un tratament prescris de medic, si daca vei face repaus odihnind piciorul, mai tarziu (dupa aproximativ o luna) o sa-mi multumesti.
Menționez că nu mă doare tot timpul doar dacă întind piciorul, merg sau forțez mai tare genunchiul
Menționez că nu mă doare tot timpul mă doare doar când merg, când întind piciorul sau când forțez genunchiul