| GigelMitica a întrebat:

Salutare TPU,
Tocmai am dat de o problema destul de expusa,
din toamna-iarna anul trecut, au inceput sa imi apara cosuri, sublim, brusc, putin cate putin, foarte urate, pana am constatat ca obrajii au ajuns sa fie plini de cosuri. am fost la dermatolog, mi-a spus ca sunt cosuri de pubertate si ca vor trece in aproximativ 1 an ( cu toate ca eu nu cred din moment ce se inrautatesc, plus de asta e prea mult un an, eu vreau acum sa scap de ele), mi-a dat o crema si dupa vreo luna si ceva de tratament observ ca nu este nici o imbunatatire,. de fapt, aceste cosuri raman si se maresc. Nu pot sa stau sa ma incred in creme cu lunile/anii pana isi fac ele "efectul". asa ca, m-am gandit sa fac o operatie pentru a le elimina. ce fel de operatie sa fac, cat costa, trebuie sa ai o anumita varsta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Lasa-le sa treaca de la sine, nu exista o solutie reala.

| gabriel87000 a răspuns:

Da poate fi si o problema hormonala.mai ales ca acum esti la pubertate.trec de obicei de la sine