| smiley92 a întrebat:

Unde ar trebui sa ma duc sau ce analize sa fac daca ma doare plamanul in partea stanga jos? Am facut o radiografie, a iesit I.T.N, dar totusi se vede ceva alb in partea de jos.Acum vreau sa merg la Policlinica dar nu stiu unde mai exact.La pneumatologie? Partea proasta e ca nu stiu exact daca e plamanul sau sub plaman(colonul poate). Cateodata cand stau intr-o pozitie nasoala, ghemuit nu am reusit sa identific cand ma doare, merge ca o vena din partea de jos a plamanului spre inima.
Unde ar fi mai bine sa ma duc? La cardiologie, ecografie, pneumatologie sau intr-un final la tomografie pe abdomen care am inteles ca ar costa destul de mult.Nu mi-e de alta dar trebuie sa dau multi bani pe analize si intr-un final acestea sa iasa bune.Stau pe ganduri si nu stiu unde sa ma programez sa merg sa vad ce am.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AdelinaC a răspuns:

ITN poate insemna si imagine toracica normala. Mergi ca un medic pneumolog ca sa vada radiografia, apoi daca zice ca totul e ok, mergi la gastro.
Acel,, ceva" alb poate fi fie de cauza intestinala/pulmonara, fie o pata aparuta din cauze tehnice pe radiografie.

4 răspunsuri:
| smiley92 explică:

Da, ITN mi-a spus doamna de la spital unde am facut radiografia.Medicul de familie a vazut radiografia, el mi-a zis sa merg sa fac o radiografie.Cand am adus radiografia a zis si el ca e ok, dar ca ar fi ceva pe acolo, dar nu a insistat nici el nici eu, asa ca am lasat.

| smiley92 explică (pentru smiley92):

Mai astept sugestii.

| smiley92 explică:

Cineva alte sugestii?

| smiley92 explică:

Nimeni?