| AndreiPopovici6969 a întrebat:

Salutare, TPU! Vin si eu cu o problema mai delicata. Am momente cand ma uit in jur si lumea nu mai pare reala, deloc, ma uit la unele obiecte, stau putin si ma gandesc si parca ar fi o simulare, parca totul ar fi o simulare. Stau non stop cu grija ca poate voi murii, totusi, sunt adolescent, la liceu. Pe langa asta, imi e teama de a innebuni, suna hilar, cum sa se intample asta la o varsta asa frageda si etc. Nu stiu ce sa mai zic, de cateva zile ma simt asa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ma simt asa. Simțurile sunt auz, văz, pipăit. Cum le simți?

| adriangrowinglife12 a răspuns:

Esti gamer? De obicei la gameri se intalneste aceasta problema.

| AndreiPopovici6969 explică (pentru adriangrowinglife12):

Nu. dar ma joc jocuri cateodata. posibil sa fie ceva depresie? Mica depresie?

| adriangrowinglife12 a răspuns (pentru AndreiPopovici6969):

Posibil sa fie legat de anxietate, depresie in nici un caz.

| danieltulcea84 a răspuns:

1.dormi măcar 6- 8 ore pe noapte 2.bea lichide calde dimineață și seara, iar ziua apă 3. du-te și consulta un preot duhovnic pentru a te spovedi și a te împărtăși, dacă îți dă voie preotul 4. daca nu rezolva cu preotul, mergi la un psihoterapeut.

| AndreiPopovici6969 explică (pentru danieltulcea84):

Ce legatura are preotul?