| Xshade a întrebat:

Salutare TPU!
Voi cum umblati prin casa? Desculti, cu sosete sau cu papuci de casa? Cum este cel mai sanatos?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Descult. Asa ma simt cel mai bine. Dar nu pe gresia rece.

| Violleta2022 a răspuns:

Vara cu piciorul gol, iarna cu sosete.

| ReddY25 a răspuns:

Cu șosete

| Floridori a răspuns:

Mai sanatos este cum te simti tu mai bine.
Eu, de exemplu, nu suport sub nicio forma sosetele, ciorapii, nimic de genul, deci in casa umblu mereu desculta, iar cand ies, port incaltamintea direct pe piciorul gol, inclusiv iarna.

| darrio2007 a răspuns (pentru Floridori):

Daca faci asta si iarna, dupa cativa ani ai sa ajungi sa porti ciorapi de lână si vara.

| Floridori a răspuns (pentru darrio2007):

laughing
Nu am spus ca si recomand.Eu sunt o persoana foarte calduroasa, de exemplu si asa ma simt eu bine. Poate ca altii se simt bine cu ciorapi grosi.Fiecare cu propriile preferinte.In plus, imi place sa imi simt degetele libere big grin
Singura problema este ca exista riscuri mai mari de a dezvolta infectii fungice si pentru asta este necesar sa am mereu atentie sporita in ceea ce priveste igiena picioarelor si a incaltarilor.In rest, nu exista riscuri, nici macar pe termen lung, cu exceptia celor cu gena B27HLA, pe care eu nu o am prezenta.

Răspuns utilizator avertizat