| baiatulxboyx a întrebat:

Vreau sa ma duc la sala, insa am timp liber doar seara asa ca o sa ma duc de la ora 19 la 21. Problema e urmatoarea : vreau sa fac muschi asa ca trebuie sa mananc multe proteine am inteles si sa le mananc dupa sala. Eu la ora 21 vin de la sala, trebuie sa mananc dupa o ora de cand am venit de la sala adica la ora 22, iar eu la ora 22 ma culc ca a 2-a zi am scoala. De asemenea stiu ca nu e bine sa mananc inainte sa ma culc... Dieta am terminat-o, acum mai trebuie doar sa pun muschi. Cum fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Care dietă?
Nu volumul trebuie să te intereseze, ci forța din ei!
Crește consumul de carne, este o sursă de proteine.
Pa, pa.

| Stein a răspuns:

Recomand site'ul www.scoobysworkshop.com gasesti acolo totul pentru a face muschi si nutritie alimentara potrivita nenea ala de acolo face de peste 20 de ani sala

| Gripa a răspuns:

Vorbeste cu cineva specializat.Cu antrenorul de la sala, une' vrei tu sa mergi, poti vorbi, si iti va face un program cu tot tacamul.