| Se7en98 a întrebat:

Salutare tuturor, ajutati-ma va rog frumos cu un sfat, vreau sa ma razbun pe un coleg de clasa ( " Cel mai smecher din toti ").

Deci sa va spun ce s-a intamplat, eram la lectia de chimie si el a intrat inaintea mea in cabinet si mi-a ocupat locul. i-am zis sa se dea la o parte ca e locul meu. tot nu a vrut. ok m-am mutat in alt loc ( cel mai naspa loc din cabinet nici n-aveam unde sa scriu de abia incapeam acolo. e mai de ca*at cabinetu ala.) azi eu am zis sa alerg primul spre cabinet ca sa ma pun la locul meu. ok asa si a fost m-am pus la loc, si vine el asa smecher si-mi zice : Date la o parte. eu n-am vrut el mi-a tras scaunu de sub picioare. eu mi-am luat alt scaun si m-am asezat iarasi, el de nervi m-a apucat de gat si m-a strans asa de tare incat nu puteam sa-mi mai trag aer, iarasi s-a pus in locul meu. si toti radeau de mine deci m-a facut de ca*at in fata tuturor, eu de speriat ce eram am intrat in panica ca el de-mi dadea un capac ma trezeam la spital n-am stat sa ma cert s-au sau s-al injur. am plecat acasa plangand in **** mea. Acum va rog din inima nu ma luati cu "Iartal, vorbeste cu parintii, vorbeste cu profesorii.etc" vreau sa ma descurc singur cu el va rog ajutati-ma ziceti-mi ce sa fac cum sa ma razbun pe el ce sa-i fac? va rog frumos! DAU FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Asculta la mine! Invata foarte bine la acel obiect, fii primul pe clasa, ajungi la fazele superoiare ale olimpiadelor.
Profesorul te va remarca, vei fi laudat, apreciat de colegi si cu siguranta si acel coleg te va vedea cu alti ochi.
Razbunarea nu dus la nimic bun! Distruge si sufletul tau si acelui care vrei sa-i faci rau!
Te remarci prin lucruri pozitive.

| William a răspuns:

Ce vrei sa iti spunem noi, i-a un ciocan si da-i in cap? Nu avem cum sa te ajutam.

| Vlad_Bogdan_1996 a răspuns:

Făl de **** si tu. Inecarca sa-ti faci prieteni buni in clasa care sa te apere unul doi si nimeni nu o sa se mai puna cu tine si mie mi s-a intamplat si putini se mai pun cu mine acum cand am (echipa) pentru ca sar si ei in caz de bataie. Sper ca te-am ajutat si nu lua prieteni gen tocilari ca aia no sa sara la bataie la nevoie. Imprietenestete cu alti din alte clase dacă nu ain cu cine din clasa ta sau incearcă sa te imprietenești chiar cu,, smekerul'' acela. Daca tiar fi ptrieten nu ar fi rau cu tine si ai vedea ca de fapt e un baiat ok. Punete pe tine in situatia lui. Dac te-ai lua tu de unul care e mai slab ca tine si nu poate sa te bata si tace din gura si plange nu i-ar placea nici lui cum nici tie nu-ti place acum. Cred ca si tu esti putin tupeist cu el ca din senin nu te bate. Nu prea stiu ce sa zic daca nu te cunosc dar cum am zis mai sus din senin nu cred ca te bate. Noroc

| Firu_Alexandru_1980 a răspuns:

Inceraca sa te imprietenesti cu prieteni lui cu fata de care ii place stai mai mult cu ea si nu il baga in seama.
poti folosi urmatoarele replici: ba tie iti este ciuda pe buine ca sunt mai frumos ca tine.
daca te mai umfli mult in pene vezi sa nu pocnesti\spargi.
etc.
daca aveti un diriginte care nu il prea intereseaza fi farse ex: murdaretei scaunul, daca are perna pune-i pioneze.
SI cand se mai da mare dai si fugi.
Sper ca te-am ajutat.